ah motor vit

Finans & Garanti

Allt du behöver veta innan ditt bilköp

vovlo xc90

Enkelt bilägande

Vi strävar alltid efter ett enkelt och smidigt bilköp och ett tryggt bilägande. Vi har därför knutit avtal för att förbättra ert nästa bilköp med Santander, DNB, Wasa Kredit och Auto Concept, alla proffs på vad de håller på med.

volvo parkerad parkett

Trygghet med AutoConcept

Efterfråga AutoConcept-garanti vid ditt nästa fordonsköp. Att investera så himla mycket pengar i ett bilköp kan komma med en känsla av otrygghet och osäkerhet. Vi tar därför hjälp av AutoConcept och kan hjälpa er teckna garanti i upp till 36 månader. Få hjälp med allt från mekaniska till elektriska komponenter – oavsett bilens miltal och ålder. Garantin finns som Guld, Silver, Brons och Bas, fråga våra säljare vad som ingår och medföljer vid köp av just ert nästa fordon.

körning snö

Förmånlig finansiering

I dagsläget är ränteläget högre än för ett par år sedan, därför är det extra viktigt att pressa priserna och ta fram en så bra ränta som möjligt för våra kunder. Tillsammans med DNB och Santander tycker vi oss lyckats rätt så ordentligt om vi får säga det själva. Vi ser till att ni får bästa möjliga ränta på er bilfinansiering, kontakta en säljare för mer information om aktuella erbjudanden.